Wemo kiest voor CoastOne kantpers

Wemo kiest voor CoastOne

WEMO is de internationale systeemintegrator van productielijnen voor plaatbewerking. Voor BISLEY, een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van stalen kantoormeubilair, heeft WEMO een vol- automatische buiglijn ontwikkeld en geleverd voor het produceren van ladefronten voor kantoormeubilair. Voor dit project heeft WEMO samengewerkt met CoastOne.

Systeemintegrator

Als systeemintegrator van productielijnen werkt WEMO met verschillende leveranciers.
Voor dit project heeft WEMO een kantpers geïntegreerd aan het einde van de lijn om een laatste buiging te zetten. De kantpers is geleverd door CoastOne.

Van ontdekking naar samenwerking

Naast leveranciers werkt WEMO ook met wereldwijde distributeurs. Vanuit de Poolse distribiteur is CoastOne geadviseerd op basis van eerdere positieve ervaringen. Uit het selectieproces is CoastOne gekozen als leverancier op basis van communicatie, kundigheid, betrouwbaarheid en gedegen service.

Succesvolle samenwerking

De samenwerking WEMO en CoastOne heeft geresulteerd in een succesvol project. Doordat de kantpers van CoastOne een gebruiksvriendelijke en nauwkeurige besturing heeft konden WEMO monteurs binnen een halve dag trainingen geven aan operators van BISLEY.

CoastOne C9